Bliži nam se najljepši tjedan u godini, Tjedan ljepote! 08. 2. – 14. 2. 2021.

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske osmu godinu za redom organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja prilike što većem broju građana da posjete renomirane kozmetičke salone. Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 08. do 14. veljače 2021. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni iz devet hrvatskih gradova. Saloni će u navedenom razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni, 1 tretman = 100,00 kn, a u salonu Beauty Ninocha možete odabrati između 5 različitih tretmana.

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i Dan zaljubljenih pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim. Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme!

Kupone za Tjedan ljepote možete kupiti u salonima, a možete ih koristiti do 01. ožujka ili u dogovoru sa salonom. Možete kupiti neograničen broj kupona u izabranim salonima. Kuponi su prenosivi na drugu osobu tako da ih slobodno možete pokloniti nekome.

U Beauty Ninochi smo za Vas pripremili posebnu ponudu, baš za Tjedan ljepote:

★ Masaža 30 min
★ Trajni lak
★ Pedikura
★ Radiofrekvencija
★ Njega lica

Svi zainteresirani mogu se javiti na 095 3898 785! Veselimo se suradnji s Vama!