Proljetni su dani savršeno vrijeme za pripremu tijela za ljetne izazove, kada je zdrava, blistava koža najljepši ukras, modni dodatak i fashion statement kojim se možete istaknuti.

Među brojnim tretmanima iz Beauty & Spa studija Ninocha ovoga puta izdvajamo medicinsku pedikuru i tretmane kavitacije, radiofrekvencije i dermapen tijela, kao savršen izbor na ljetne izazove pred nama.

Kada govorimo o dermapenu, valja istaknuti da se koristi vrhunska AB linija koja sadrži nove učinkovite mezoterapijske koncentrate i dermapen, namjenjene za transepidermalnu upotrebu s izrazito visokom učinkovitosti. Visoka koncentracija aktivnih tvari nalazi se u 5 koncentrata za lice, a to su HYALURON, VITAMIN C, BOTOX LIKE, ORGANIC SILIKON, ANTIAGEING FIRMING BOOSTER.

LAB linija za tijelo također sadrži 5 koncentrata; DMAE, Artichoke, L-Carnitine, Phosphatidilcoline, Firming and Draining Booster, koji se mogu nanositi ručno ili uz novi SELVERT THERMAL DERMAPEN. Riječ je o sterilnom sistemu mikroiglica koji stimuliraju fibroblaste, a postižu visoku učinkovitost i dugotrajne rezultate vidljive već nakon prvog tretmana.

Kavitacija

Ultrazvučna liposukcija ili kavitacija najnovija je metoda brzog uklanjanja celulita i masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i nadlakticama uz pomoć Vela Sound aparata. Tretman traje 40 minuta, potpuno je bezbolan, a masne stanice se razbijaju ultrazvučnim vibracijama na točno određenoj dubini ispod povešine kože, bez oštećivanja drugog tkiva. Masnoća iz tretiranog masnog tkiva se razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Glicerol, koji je topiv u vodi, prodire u cirkulaciju i koristi se za energiju, a neptopive masne kiseline razgrađuju se u jetri kao i sve druge masnoće unesene hranom.

Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminira oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 7 dana. Najčešće su potrebna 4 do 6 tretmana, no rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog. Ovaj tretman namijenjen je onima koji žele ukloniti celulit i tvrdokorne masne naslage, no uz njega je nužno mijenjati životni stil koji je stvaranju takvih problema pogodovao. U protivnom, moguće je obnavljati tretman svakih mjesec i pol dana, kako bi se održao postignuti rezultat. Zbog iznimne učinkovitosti ovog tretmana, moguće je da se stvori efekt “viška kože” zbog naglog gubljenja znatne količine masnog tkiva.

Radiofrekvencija tijela

Radiofrekvencija se u različitim granama medicine koristi već više od sedam desetljeća, koristeći vel elektrona koji uzrokuju zagrijavanje tkiva. Riječ je o opuštajućem tretmanu koji uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Upravo toplina potiče organizam na “samoiscjeljenje”, odnosno na proizvodu kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Koža se momentanalno učvršćuje i podiže, a blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

Radiofrekvencija se može primijeniti na licu, vratu, dekolteu, leđima, struku i trbuhu, bokovima, rukama, koljenima, stražnjici i bedrima. Riječ je o brzom, pristupačnom, praktičnom i bezbolnom tretmanu s neposrednim i dugotrajnim rezultatima.

Sam tretman traje od pola sata do sat vremena, a za optimalne rezultate preporučuje se 6 tretmana u razdoblju od 3 tjedna.

Beauty Studio Ninocha

Adresa: Ulica Šime Ljubića 4A, Rijeka
Broj telefona: 095 3898 785

Radno vrijeme:

PON-SRI-PET: 13:00 – 20:00
UTO-CET: 8:00 – 15:00
SUB: 8:00 – 13:00

Izvorni članak pogledajte ovdje: https://bit.ly/35X1OBz